+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

jantineJantine(1969) is een duizendpoot en een creatief brein als het om theatervormgeving en acteren gaat.

Zij doorliep met veel succes de Gerrit Rietveld Academie.
Toen wij de CV van Jantine vroegen vielen er een heleboel zaken op. Allereerst was het namelijk geen standaard CV zij schreef namelijk:  “Ik ben geen model maar ben goed in acteren en improviseren” “En ik ben groen ingesteld”. Jantine heeft namelijk een hekel aan het weggooien van dingen. Niet zo vreemd dat zij met haar Second Hand Bag* veel succes heeft. (*=van gebruikte kledingstukken maakt zij draagtassen)

Na een gesprek met Jantine bleek dat Jantine en wij dezelfde raakvlakken hebben en dus uitstekend past in onze filosofie.
Jantine beschikt over de gave om zich te transformeren tot bijzondere typetjes en is een topper als het om beurswerk, hospitality en kinderen gaat. Hierbij gebruikt zij al haar zintuigen. Jantine denkt graag mee in het volledig concept om tot creatieve oplossingen te komen voor een totaalbeleving.

Meer weten of Jantine boeken? Bel 0297-521919 of stuur een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.