+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Jeroen (geboren in 1960) heeft als rode draad in zijn loopbaan: humor. Hij zegt: “Humor is voor mij de smeerolie in het leven. Anderen laten lachen is één van heerlijkste dingen die ik ken”.

Jeroen entertaint, acteert en speelt al meer dan 25 jaar fulltime. In de meest uiteenlopende situaties en voor alle denkbare soorten mensen. Daarin speelt improvisatie een essentiële rol. Het aanvoelen van de situatie en de persoon tegenover je en daarop inspelen. Dit fingerspitzengefühl heb je of je hebt het niet.

Het mooie van goed improviseren is dat je in het moment zit en puur en echt reageert, niet met ingestudeerde teksten of grappen. Als je mensen goed aanvoelt, goed kan “lezen” kun je echt contact met iemand maken en “binnenkomen”. Het grappige is dat je dan in een hele korte tijd een klik met iemand maakt, contact hebt. D.m.v. humor.

Omdat Jeroen deze aspecten beheerst is het optreden hem na ruim 25 jaar nog nooit gaan vervelen, ook al speelde hij vele honderden keren de locoburgemeester, de beveiligingsagent “Mobiele Snor” of Johnny. Omdat je iedere keer weer met andere mensen te maken hebt, in een andere situatie, blijft het fris en nieuw. Voor hem is spelen dan ook een essentieel deel van zijn leven.

Jeroen heeft de Academie voor Kleinkunst gevolgd en een pantomime-opleiding bij Rob van Reijn. Hij heeft ervaring op het gebied van musical (“Cabaret”), kinder- en jongerentheater, straattheater en animatie-theater (tussen het publiek). Als acteur speelt hij in bedrijfsfilms, commercials en films.

Sinds een jaar treed hij ook op als standup comedian. Ook hierbij is improvisatie een belangrijk onderdeel. Deze vorm kende hij al omdat hij in de hoedanigheid van locoburgemeester al vele jaren komische speeches op maat maakt.

Meer weten of direct Jeroen boeken? Bel 0297-521919

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.