+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Kerstman huren - Kerstman inhurenKerstman huren?

Bij ons huur je de echte kerstman in voor je evenement, bedrijfsborrel of eindejaarsspeech en weet je verzekerd van een feestje voor jong en oud.
Huur je bij ons een Kerstman dan krijg je de echte. De Kerstman is een heuse entertainer die de Kerstman is en niet speelt.

De populariteit van de Kerstman is in de afgelopen jaren toegenomen.
Ook bij jongeren neemt de populariteit toe. Laat mensen de Kerstman ontmoeten en door de interactie met de Kerstman en  zijn helpers wordt het een onvergetelijke kerst.

Kerstman en zijn kostuum

Het kostuum van de Kerstman is niet een kostuum wat de “gewone” hulp-kerstman ook heeft, maar een handgemaakt kostuum van fluweel met een echte leren riem en grote gesp. Ook het haarwerk is prachtig verzorgd.

De Kerstman heeft vele mogelijkheden om te verschijnen: wat dacht u van de Arrenslede, of met de liefst Kerstelfjes van Nederland. Of wilt u de gasten van uw Winkelcentrum een tastbare herinnering meegeven? Denk dan eens aan een Polaroidfotoactie.

Kerstman tijdens de RTL kerstpresentatie in The GrandOnze kerstmannen mochten al bij vele bedrijven en instellingen op bezoek komen. Wist u trouwens dat wij hofleverancier zijn voor o.a.: De Bijenkorf en Coca-Cola, RTL en Ziggo Dome.

Overleg met ons en we vinden een passende actie voor u.
Meer weten? Bel voor meer informatie of huur direct via Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer:0297-521919, of stuur direct een E-mail