nhar

Kerstman huren - Kerstman inhurenKerstman huren?

Kerstman huren voor je evenement, bedrijfsborrel, online, hybride evenementen of komische eindejaar speech?
Dat doe je via ons! Weet je verzekerd van een feestje voor jong en oud.
Huur je bij ons een Kerstman dan krijg je de echte. Onze Kerstman is een heuse entertainer die de Kerstman is en niet speelt.

De populariteit van de Kerstman is in de afgelopen jaren toegenomen.
Wist u trouwens dat de Kerstman een afgeleide is van de Sinterklaastraditie die Emigranten, begin 17e eeuw, meenamen naar Nieuw Amsterdam (het huidige New York- Amerika). Santa Claus die in Nederland de Kerstman wordt genoemd is een prachtige traditie geworden. Kerst staat ook voor iets goeds doen voor anderen. Ook bij jongeren neemt de populariteit toe. Laat
mensen de Kerstman ontmoeten en door de interactie met de Kerstman en zijn helpers wordt het een onvergetelijke kerst.

Kerstman en zijn kostuum

Het kostuum van de Kerstman is niet een kostuum wat de “gewone” hulp-kerstman ook heeft, maar een handgemaakt kostuum van fluweel met een echte brede leren riem en grote messing gesp.
Ook het haarwerk is prachtig verzorgd en is gemaakt van echt haar.

De Kerstman heeft vele mogelijkheden om te verschijnen: wat dacht u van met een Arrenslede, of met de liefste Kerstelfjes van Nederland of met een Dickenskoor?
Of wilt u de gasten van uw Winkelcentrum, bedrijfsborrel een tastbare herinnering meegeven? Denk dan eens aan een Polaroidfotoactie.

Kerstman tijdens de RTL kerstpresentatie in The GrandOnze kerstmannen mochten al bij vele bedrijven en instellingen op bezoek komen. Wist u trouwens dat wij hofleverancier zijn voor o.a.: De Bijenkorf, Coca-Cola, RTL, Madurodam en Ziggo Dome.

Overleg met ons en we vinden een passende actie voor u.

Meer weten? Bel voor meer informatie of huur direct via Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer:0297-521919, of stuur direct een E-mail