nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Klaar?-over! logistiek management

klaar over onder Schiphol taxi

Bezoekersstromen reguleren op je evenement? Huur onze Klaar-overs.

Met de Klaar-overs heb je een act die (letterlijk) in het oog springt.
Voor de regulatie van de bezoekersstromen van drukbezochte evenementen, vliegvelden en beurzen draaien onze Klaar-Overs hun hand niet om.
(Of zoek je gastvrouwen zonder stress? Neem dan een stewardess!)

Hoewel ze serieus lijken, is het toch verstandig om goed op te blijven letten. Ze zetten u regelmatig op het verkeerde been. Dat levert dan weer hilarische momenten op. Als u zich afvraagt waarom uw gasten giechelend en wel arriveren, dan zullen de Klaar-overs© waarschijnlijk een handje geholpen hebben.

De Klaar-Overs zijn gekleed in “originele” oranje fluorescerende lange regenjassen met bijpassende zuidwester, stopsignaal bord en een scheidsrechtersfluitje. Ze zijn zelfs uit te rusten met een portofoon verkeerslichten of een instant zebrapad en tekstborden.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer:0297-521919. Of stuur hier direct een E-mail.

Let op: wij verhuren de originele Klaarover kostuums niet.

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.