nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl

NL EN FY DE

Lakei nodig ? Op uw feest, bruiloft verjaardag ? Meerdere lakeien huren ?

LakeienDeze welbespraakte hof livrei (lakei) ziet er stijlvol uit in zijn prachtige kostuum.

De Lakei zal uw gasten met alle egards ontvangen en desgewenst op ludieke wijze introduceren, zodat men, door allen gekend, het festivité  zal betreden.

Deze hoflakeien van bijzondere klasse en afkomstig van Koninklijke huize, die met zijn subtiele humor, de aangename toon zal zetten voor elke gelegenheid.

Tegen een achtergrond decor van een kasteel, gemeentehuis of landhuis komt hij natuurlijk het best tot zijn recht maar ook bij een bruiloft of feest is deze lakei een kei.

Mocht u meerdere lakeien nodig hebben dan kan dit uiteraard door ons worden verzorgd. Ook leuk om samen in te zetten met de Herauten.

Etiquette/Tafelmanieren:

Onze lakeien kunnen desgevraagd een etiquette cursus aanbieden aan uw gasten zodat uw gasten weten hoe het eigenlijk heurt. Uiteraard voorzien van de nodige humor en gelardeerd met wetenswaardigheden over het Koninklijk huis.

Wist je dat:

  • Een lakei of dienaar is een bediende werkend aan het koninklijk hof.
  • De taak van de lakei bestaat uit het bedienen van leden van de koninklijke familie, hij maakt deel uit van de koninklijke huishouding.
  • Als ambts uniform dragen lakeien een livrei.
  • In gewone huishoudens de lakei vaak bekend staat onder zijn Engelse naam butler.
  • Lakei is een van de weinige beroepen die alleen door mannen worden uitgevoerd; vrouwelijke lakeien bestaan niet.

Wilt u deze act boeken? Bel ons op nummer: 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

 

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op
telefoonnummer: 0297-521919
of e-mail: Klik hier »

Improvisatie acteurs

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Loco Burgemeester Nooitgedacht

Loco Burgemeester Nooitgedacht

Loco Burgemeester Nooitgedacht van uw eigen woonplaats is er deze dag bij. Hoewel hij de Loco Burgemeester is doet hij voorkomen dat hij de echte Burgemeester is van uw eigen woonplaats. Gewapend met prachtige ambtsketen en een op maat gemaakte speech huldigt hij...

Felicitatie acts

Felicitatie acts

Felicitatie-act(s) Felicitatieacts om iemand in het zonnetje zetten? Iemand een lintje uitreiken of medaille geven omdat hij 10,15, 25 of  50  jaar in dienst is? Een gedicht voor een bijzondere persoon? Een jarige job of jet verrassen. Het kan met onze entertainers....

entertainment nieuwjaarsborrel

entertainment nieuwjaarsborrel

Entertainment en nieuwjaars-acts voor bij de nieuwjaarsborrel.             Wij hebben een keur van entertainment voor u beschikbaar die uw gasten in de eerste maand van het nieuwe jaar het allerbeste toewensen.Dus schroom niet om ons te...