+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

lianne_bLianne is een gedreven en ervaren trainingsactrice.

Na de afronding van haar opleiding Personeel en Arbeid, kwam ze al snel terecht bij grote bedrijven die haar enthousiasme en kennis graag wilden inzetten; van het zorgconcern Espria tot de gemeente Amsterdam, maar ook Jumbo Supermarkten en IBM. Lianne bleek niet te stoppen en ook ontzettend leergierig op het gebied van acteren en trainingen.

Naast het volgen van ongelooflijk veel cursussen en workshops op het gebied van (improvisatie)theater en acteren (bijvoorbeeld: psychologie, didactische vaardigheden, emotionele intelligentie, bewegingstheater) houdt ze zich ook op de werkvloer bezig met trainingen , samenwerkingen, projectmanagement en vooral met mensen. Ze kan hierdoor veel werk gerelateerde situaties makkelijk ondervangen en inschatten en hier direct op reageren als actrice.

Haar ervaringen op het gebied van Human Resources en het talent om te kunnen acteren samengevoegd maakt Lianne tot een prettige trainingsactrice met verstand van zaken.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na diverse ontmoetingen en samenwerkingen met Lianne, vonden wij het hoog tijd om haar in ons vaste bestand van betrouwbare, gedreven en ervaren trainingsactrices op te nemen.

Meer weten over Lianne? Bel 0297-521919 of stuur ons direct een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.