nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Look A Like Albert Einstein

Look a Like Albert Einstein

Albert Einsten één van de bekendste wetenschappers wordt tot leven gewekt door onze acteur. Albert Einstein kun je laten optreden in de klas, voor je evenement, op je beursstand of bijvoorbeeld als ludieke ontmoeting/onderbreking in een wetenschapsmuseum.

Relativiteitstheorie

Deze acteur en Look A Like van Albert Einstein komt tot leven daar waar u dat wilt. De acteur weet veel over de goede man en kan u alles vertellen over bijvoorbeeld relativiteitstheorie. Het is ook mogelijk dat hij een maatwerktoespraak houd over zijn denkwijze.

Meer weten? Of direct Albert Einstein inzetten voor uw festiviteiten? Bel ons op nummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

Albert Einstein look a like
Look A Like Albert Einstein

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl

IMPROVISATIEACTRICE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER

MASCHA BAKKER

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en haar aangeboren nieuwsgierigheid was de stap naar presentatie en dag voorzitterschap, een aantal jaar geleden, snel gemaakt!

IMPROVISATIEACTEUR EN CREATIEVE DUIZENDPOOT

MICHEL RAHN

Michel is een improvisatieacteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

“Als Michel er is, hoef je nergens meer naar om te kijken!” aldus één van onze vaste opdrachtgevers. Met zakken vol ervaring op het gebied van productie, theater, musical, zakelijke events en tv speelt hij met plezier meerdere rollen.