+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

 

Michiel de RuyterBoek zeeheld Michiel de Ruyter voor je evenement.

Terug naar lang vervlogen tijden. Michiel Adriaanszoon De Ruyter staat voor u klaar. Voor een evenement met een historisch of nautisch thema, tijdens een diner of bijvoorbeeld als ludieke onderbreking in een museum.

Deze acteur en Look A Like van Zeeheld Michiel de Ruyter komt tot leven daar waar u dat wilt. Ook is het mogelijk dat hij een toespraak houd over zijn beroemde uitspraak; “Strakke organisatie. Dat is de Sleutel!”.

Meer weten? Of direct Michiel de Ruyter inzetten voor uw festiviteiten? Bel ons op nummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.