nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl

NL EN FY DE

Looks like dr. Albert Einstein

Albert Einstein Look a LikeAlbert Einstein Look a Like huren?

Dat kan uiteraard via ons. Onze Albert Einstein (1879 -1955) look a like is briljant en geestig.

Hij wordt gezien als briljant en één van de belangrijkste natuurkundigen uit de geschiedenis. Einstein ontmoeten is leuk als je op de wetenschapsbeurs loopt maar ook op school of tijdens een congres. Als dan ook de relativiteitstheorie op simpele wijze duidelijk wordt gemaakt is dat helemaal te gek.

Maar Einstein wordt ook vaak gevraagd om proeven te doen samen met het publiek. Proeven met een wetenschappelijk karakter of gewoon gekke proefjes kunnen door hem worden uitgevoerd.

 

DEinstein Look a Likeoordat hij altijd in karakter blijft is hij geloofwaardig en benaderbaar. En dat is ook gelijk de kracht van onze acteurs. Onze Albert Einstein heeft prachtig professioneel haarwerk en bijpassende kleding.

Meer weten of Albert Einstein direct boeken? Bel 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op
telefoonnummer: 0297-521919
of e-mail: Klik hier »

Improvisatie acteurs

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Loco Burgemeester Nooitgedacht

Loco Burgemeester Nooitgedacht

Loco Burgemeester Nooitgedacht van uw eigen woonplaats is er deze dag bij. Hoewel hij de Loco Burgemeester is doet hij voorkomen dat hij de echte Burgemeester is van uw eigen woonplaats. Gewapend met prachtige ambtsketen en een op maat gemaakte speech huldigt hij...

Felicitatie acts

Felicitatie acts

Felicitatie-act(s) Felicitatieacts om iemand in het zonnetje zetten? Iemand een lintje uitreiken of medaille geven omdat hij 10,15, 25 of  50  jaar in dienst is? Een gedicht voor een bijzondere persoon? Een jarige job of jet verrassen. Het kan met onze entertainers....

entertainment nieuwjaarsborrel

entertainment nieuwjaarsborrel

Entertainment en nieuwjaars-acts voor bij de nieuwjaarsborrel.             Wij hebben een keur van entertainment voor u beschikbaar die uw gasten in de eerste maand van het nieuwe jaar het allerbeste toewensen.Dus schroom niet om ons te...