nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Looks like dr. Albert Einstein

Albert Einstein Look a LikeAlbert Einstein Look a Like huren?

Dat kan uiteraard via ons. Onze Albert Einstein (1879 -1955) look a like is briljant en geestig.

Hij wordt gezien als briljant en één van de belangrijkste natuurkundigen uit de geschiedenis. Einstein ontmoeten is leuk als je op de wetenschapsbeurs loopt maar ook op school of tijdens een congres. Als dan ook de relativiteitstheorie op simpele wijze duidelijk wordt gemaakt is dat helemaal te gek.

Maar Einstein wordt ook vaak gevraagd om proeven te doen samen met het publiek. Proeven met een wetenschappelijk karakter of gewoon gekke proefjes kunnen door hem worden uitgevoerd.

 

DEinstein Look a Likeoordat hij altijd in karakter blijft is hij geloofwaardig en benaderbaar. En dat is ook gelijk de kracht van onze acteurs. Onze Albert Einstein heeft prachtig professioneel haarwerk en bijpassende kleding.

Meer weten of Albert Einstein direct boeken? Bel 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.