nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Look A Like Prinses Beatrix

beatrix_lookalikeLeve de Prinses van Oranje!

Onze Look A Like van Prinses Beatrix in haar rol als prinses. Prinses Beatrix heeft immers genoeg tijd om bij te klussen, zal zij vol gaarne de gasten toespreken en plezieren. Een jubilaris onderscheiden en feliciteren, iemand tot ridder slaan, een oorkonde overhandigen, maatwerkspeeches of lintjes doorknippen behoort tot haar specialiteiten.
Hare Koninklijke Hoogheid prinses Beatrix komt op: jubilea, openingen van bedrijfspanden, nieuwjaarsreceptie’s, pensioneringen en andere feestelijke gebeurtenissen.

Hare Majesteit komt nooit alleen, maar neemt altijd een adjudant, hofdame of beveiliger mee.(Of desgewenst allemaal)

Wij hebben een bijzondere collectie onderscheidingen die Prinses Beatrix kan overhandigen. Vraag naar de mogelijkheden.

Als voorbeeld: Voor de FNV heeft onze Beatrix voor 10.000 mensen een alternatieve troonrede gehouden op het Malieveld in Den Haag. Maar ook kleinschaliger optredens behoren tot de mogelijkheden.

opening_kg_darmenbox

Zo opende onze Prinses samen met haar Adjudant op komische wijze het Kleinste Kamertje in het Kennemer Gasthuis. (zie foto rechts)

Meer weten of direct onze Majesteit boeken? Bel ons op nummer 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

 

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.