+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Vincent van Gogh Look a LikeVincent van gogh leeft.

Schilder Vincent van Gogh (1853 – 1890) komt tot leven tijdens uw evenement, beurs of in het museum. Samen met Vincent schilderen werkt therapeutisch volgens Vincent zelf. Maar of je je eigen oor daarmee behoud?

Schilderen met Vincent ?

Een groot schilderij met vakjes en kleurnummers (a la schilderen met Ravensburger) kunnen wij voor u maken en onder leiding van de grootmeester Vincent van Gogh zelf creëert u een blijvend aandenken aan uw evenement. Uiteindelijk wordt het schilderij door een echte kunstenaar gereed gemaakt voor expositie.

Meer weten of direct Vincent van Gogh boeken ? Bel ons op nummer: 0297-521919. Of stuur hier direct een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.