+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

marc_olboeterMarc is een theaterman in hart en nieren.

Marc (1964) genoot zijn Opleiding aan de Academie voor Kleinkunst te Amsterdam. Hij kreeg o.a.: Dansles van Annemieke Rodermans, Barrie Stevens en Marion Schouten, Zangles van Rick Wolleswinkel, Lia Kars en Jan Polak en Acteerlessen van Elzo Niemeijer.

Marc was betrokken bij diverse theatergezelschappen en maakte o.a. deel uit van Cabaret (Stichting Musical Amsterdam), Grease (Rijnmond Theaterproducties), West Side Story (Rijnmond Theaterproducties), Jeans, Een tot nog toe onvervuld verlangen III ,Le bourgeois Gentilhomme (Nationaal Toneel), 1994: My Fair Lady (Joop van den Ende Theaterproducties; Ensemble). Maar ook in het buitenland speelde Marc in diverse musicals.

Verder was Marc betrokken bij de: Safe Sex Promotietour, Europese tour nightclubshow Boys Affair, Musicalvereniging Dos (Artistiek leider) en had hij een eigen managementagency.

Op dit moment stapt Marc meermalen per maand in de rol van de Amsterdamse (travestieact) Marie Rosé Korsakov.

Marc is naast zijn acteerwerkzaamheden televisie en theaterregisseur. Kortom een man met verstand van zaken.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919. Of stuur direct een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatieacteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.