+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

marcelle_zw
Marcelle studeerde in 1987 af als lerares Lichamelijke Opvoeding en in 1992 als mimespeelster aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Zij ontwikkelde zich als een fysieke en zeer allround performer met sterke zang en improvisatie kwaliteiten.

Marcelle’s werk kenmerkt zich door hartelijkheid, humor en het snel kunnen aanvoelen van en inspelen op allerlei mensen en situaties, waarbij zij haar publiek graag laat stralen en schitteren.

Marcelle deed ruime ervaring op in vele mime, dans, en theaterproducties maar ook in diverse multimedia- beeldende en muziektheaterspektakels onder andere bij : Griftheater, Dogtroep, Vis a Vis, Het Muziektheater/ De Nederlandse Opera -Peter Greenaway. Zij speelde in vele jeugdtheaterproducties :De Verbeelding, Virga Lipman, Kalebas, Theater Gnaffel en Theater Terra, waarmee ze met diverse voorstellingen door Nederland, België , Canada en Amerika toerde.

Vanaf 1998 vormt Marcelle, samen met Luc, het muzikaal/theatraal duo” Bolletje Ijzerdraad ” . Vanaf 1990 levert Marcelle bewegingsmateriaal voor Motek (computeranimatie) en zijn haar bewegingen te bewonderen in diverse animatie films en televisie series zoals: Café de Wereld en de Sprookjesboom van de Efteling.

Vanaf 2005 maakt Marcelle deel uit van Musique a la Carte, muzikaal/theatraal trio en maakt ze samen met Jolanda Poortvliet theater en entertainment op maat, zoals bijvoorbeeld ” Een momentje voor een Complimentje” .

In 2009 richtte zij samen met Karin, ” Theater Mobiel” op, waarmee zij de straattheatervoorstelling ” Koffie” maakte.

Marcelle speelt diverse acts, liedjes en speeches op maat voor particulieren, evenementen en het bedrijfsleven en zij geeft workshops.

Bel voor meer informatie of boekingen van Marcelle kunt u contact opnemen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919. Of stuur direct een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.