nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl

NL EN FY DE

Looks Like The Real Marilyn Monroe

Marylin Monroe Look a Like

Huur nu filmicoon Marilyn Monroe

Marilyn Monroe (haar eigenlijke naam: Norma Jean) was haar tijd erg ver vooruit en was een unieke opmerkelijke zakenvrouw.
Helaas is ze veel te vroeg overleden.

Vanaf heden is deze filmster, zangeres als Look A Like te boeken via Improvisatieacteurs.nl. Actrice Margot kruipt in de huid van actrice Marilyn Monroe. Buiten een prachtige look-a-like is zij ook een fantastische entertainster en zangeres. Onze Marilyn verzorgd een optreden inclusief de beroemde opwaaiende witte jurk uit de film The Seven Year Itch. (dit kan met ventilator of de aanwezige heren mogen de jurk omhoog wapperen.)

Een verjaardagsfeest wordt onvergetelijk als Marilyn Monroe hoogst persoonlijk zelf een liedje komt zingen en als verrassing uit de taart stapt. Onze Marilyn zingt dan op haar unieke wijze (geïnspireerd op Marilyn Monroe) live: I wanna be loved by you, en Happy Birthday.

Uiteraard is zij ook in te zetten voor maatwerkklussen en verrassingsoptredens in binnen en buitenland.

Marilyn Monroe boeken of meer weten? Bel +31(0)297-521919

Wat een super geweldig optreden van Marilyn en de Amerikaanse agent.

Rob Smit, Philatelic Adventure Store

https://youtu.be/fZLrK1nYmPw
Look A Like Marilyn Monroe
 Marilyn Monroe reikt Award uit aan Rob Wiegman onder toeziend oog van Burg. Aboutaleb.
Wat een topper jullie Marilyn Monroe. Zo enthousiast en lief. Precies waar we op hoopten.
Puck

Familie de Poorter

https://youtu.be/EAw4gcBmZxw
Marilyn Monroe huren

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op
telefoonnummer: 0297-521919
of e-mail: Klik hier »

Improvisatie acteurs

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Loco Burgemeester Nooitgedacht

Loco Burgemeester Nooitgedacht

Loco Burgemeester Nooitgedacht van uw eigen woonplaats is er deze dag bij. Hoewel hij de Loco Burgemeester is doet hij voorkomen dat hij de echte Burgemeester is van uw eigen woonplaats. Gewapend met prachtige ambtsketen en een op maat gemaakte speech huldigt hij...

Felicitatie acts

Felicitatie acts

Felicitatie-act(s) Felicitatieacts om iemand in het zonnetje zetten? Iemand een lintje uitreiken of medaille geven omdat hij 10,15, 25 of  50  jaar in dienst is? Een gedicht voor een bijzondere persoon? Een jarige job of jet verrassen. Het kan met onze entertainers....

entertainment nieuwjaarsborrel

entertainment nieuwjaarsborrel

Entertainment en nieuwjaars-acts voor bij de nieuwjaarsborrel.             Wij hebben een keur van entertainment voor u beschikbaar die uw gasten in de eerste maand van het nieuwe jaar het allerbeste toewensen.Dus schroom niet om ons te...