+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

marius_zwMarius (1957) een zeer gewaardeerd acteur, dagvoorzitter, training/improvisatieacteur en voice-over. Marius is een vriendelijke en rustige persoonlijkheid maar ook zeer empathisch, sensitief en betrokken.

Marius is een nieuwsgierige persoonlijkheid en bijt zich graag vast in zijn onderwerpen. Zijn “dag”voorzitterschappen kenmerken zich door het stellen van kritische vragen, humor, oprechtheid en het snel opnemen en samenvatten van alle informatie. Het effect hiervan is duidelijk, Marius heeft het vermogen om de zaal constant te blijven boeien waardoor de aandacht blijft bij het onderwerp. Door zijn studie taal en letterkunde weet Marius vaak op wonderbaarlijke wijze te goochelen met de Nederlandse taal.

Marius beschikt niet alleen over het talent om als voorzitter te fungeren maar ook zijn voice-over kwaliteiten zijn erg prettig. Hij heeft een helder stemgeluid en klinkt warm, vriendelijk betrouwbaar en serieus. Sterke punten zijn zijn articulatie, dictie, frasering en dynamiek. U kunt hieronder luisteren naar een fragment van zijn prettige stemgeluid.

Als acteur heeft Marius al meer dan 30 jaar ervaring.
Zo speelde Marius onder andere de rol van Elfenkoning Oberon in een Midzomernachtsdroom van Shakespeare en speelde hij onder regie van Evert de Vries de rol van Pancras Duif in Schakels van Heijermans.

Marius is gecertificeerd trainingsacteur en uitstekend in te zetten als dagvoorzitter en presentator.
en sinds kort NIVTTA Certified Professional.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919. Of stuur direct een E-mail.

 

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.