nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Mooie Kerstman huren ?

Mooie Kerstman huren?
Bel Ons vandaag nog!

Wij hebben ze. En niet de eerste de beste. Wij leveren al jaren prachtige Kerstmannen door heel Nederland.

Dus of je nu een Kerstman in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Eindhoven, of Maastricht wilt inzetten? Bel ons vandaag nog! 

Het is trouwens niet zo vreemd dat wij al een jaren hofleverancier zijn voor diverse grootwinkelbedrijven en een wereldberoemd frisdrankmerk. Wist je dat wij zijn ook digitaal in te zetten met Kerstwensen voor uw medewerkers. Ook voor de Kerst drive thru, je Zoom of Teams meeting online is de Kerstman in te zetten. 
Of laat je kerstpakket bezorgen door de Kerstman en zijn Kerstelfjes.

Boek nu deze Magische Kerstman vanaf € 550,00 euro exclusief BTW. Exclusief reis/parkeerkosten op jouw locatie. Meer weten? Bel dan +31(0)297-521919

Kerstman
Magical Christmas Time
Santa Claus

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

ook interessant: