+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Olaf van der Hee

Olaf is een acteur die zowel in trainingen als acts haarfijn aanvoelt wat er nodig is om precies genoeg te prikkelen zonder te overprikkelen.

Olaf speelt al vele jaren op De Parade en heeft daardoor heel veel ervaring met publieksinteractie en is een buitengewoon improvisatietalent.

Naast het spelen van acts op maat is Olaf ook al 13 jaar een ervaren trainings- en assessmentsacteur. Hij weet cursisten precies die succesvolle leerervaring te geven die ze nodig hadden.

Naast het spelen in acts en trainingen is Olaf ook in te zetten als beheerst maar enthousiast presentator of gedreven gids voor een stedenbezoek.

Olaf was de afgelopen jaren te zien in vele commercials van onder andere C1000, Hema, Albert Heijn, BDO en Toyota en speelde twee seizoenen in de jeugdserie Spotlight op Nickelodeon.”

Meer weten of Olaf direct boeken? Bel ons op telefoonnummer: 0297-521919

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.

ook interessant: