+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

rene_zw
René (1950) was eerst verpleegkundige op de ambulance bij de GGD Amsterdam, later sociaal verpleegkundige op de SOA-polikliniek.

In 1984 begon hij als autodidact met pantomime op straat en binnen een jaar kon hij zijn oorspronkelijke beroep inruilen voor een artistieke loopbaan. Rob van Reijn (Neerlands grootmeester van de pantomime) noemde hem destijds zijn opvolger, maar René koos voor de commerciële kant.

Via zijn werk als docent improvisatie op de HBO-opleiding Show/Musical trad hij regelmatig op in bekende TV-programma’s: Bananasplit, Soundmixshow, Mini-Playbackshow, Wie ben ik, Ron Brandsteder-shows, Love-Letters, Man bijt Hond. Ook vertolkte hij het Rode Mannetje. (zie foto inzet)

René heeft in de loop van zijn 25 jarige carrière opgetreden in binnen en buitenland en geeft een zeer eigen invulling aan het dagvoorzitterschap, waarbij improvisatie, stand-up comedy en humor op de voorgrond staan.

Meer weten? Of direct René boeken voor uw evenement? Bel Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

rode_mannetje_kippa

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.