nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl

NL EN FY DE

Pierluigi Collina Look a Like

Pierluigi Collina de Italiaanse scheidsrechter, die in Nederland vooral bekend is om zijn kale hoofd en zijn priemende ogen.

Pierluigi Collina is een van de meest populaire voetbalscheidsrechters van het afgelopen decennium, is niet alleen een fenomeen door zijn uitstraling en bezieling, maar ook een autoriteit op het veld.

Deze Nederlandse Look A Like kan in Italië niet zonder meer over straat lopen want dan wordt hij belaagd door Fans en handtekeningenjagers.

Je kunt onze Nederlandse Pierluigi Collina in zetten bij: fotoshoots, filmpranks, lezingen (Engels met Italiaans accent) en nog veel meer.

Graag helpen wij u bij de inzet van deze top look a like.

Meer weten of direct boeken. Bel 0297-521919.

 

https://youtu.be/_6Dz2Dngb5E
Mario Been, Pierluigi Collina Look A Like, Victor Reinier
PierreLuigi Collina Look A Like

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op
telefoonnummer: 0297-521919
of e-mail: Klik hier »

Improvisatie acteurs

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Loco Burgemeester Nooitgedacht

Loco Burgemeester Nooitgedacht

Loco Burgemeester Nooitgedacht van uw eigen woonplaats is er deze dag bij. Hoewel hij de Loco Burgemeester is doet hij voorkomen dat hij de echte Burgemeester is van uw eigen woonplaats. Gewapend met prachtige ambtsketen en een op maat gemaakte speech huldigt hij...

Felicitatie acts

Felicitatie acts

Felicitatie-act(s) Felicitatieacts om iemand in het zonnetje zetten? Iemand een lintje uitreiken of medaille geven omdat hij 10,15, 25 of  50  jaar in dienst is? Een gedicht voor een bijzondere persoon? Een jarige job of jet verrassen. Het kan met onze entertainers....

entertainment nieuwjaarsborrel

entertainment nieuwjaarsborrel

Entertainment en nieuwjaars-acts voor bij de nieuwjaarsborrel.             Wij hebben een keur van entertainment voor u beschikbaar die uw gasten in de eerste maand van het nieuwe jaar het allerbeste toewensen.Dus schroom niet om ons te...