+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Pierluigi Collina de Italiaanse scheidsrechter, die in Nederland vooral bekend is om zijn kale hoofd en zijn priemende ogen.

Pierluigi Collina is een van de meest populaire voetbalscheidsrechters van het afgelopen decennium, is niet alleen een fenomeen door zijn uitstraling en bezieling, maar ook een autoriteit op het veld.

Deze Nederlandse Look A Like kan in Italië niet zonder meer over straat lopen want dan wordt hij belaagd door Fans en handtekeningenjagers.

Je kunt onze Nederlandse Pierluigi Collina in zetten bij: fotoshoots, filmpranks, lezingen (Engels met Italiaans accent) en nog veel meer.

Graag helpen wij u bij de inzet van deze top look a like.

Meer weten of direct boeken. Bel 0297-521919.

 

Mario Been, Pierluigi Collina Look A Like, Victor Reinier
PierreLuigi Collina Look A Like

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.