nhar

Sint en Piet huren?
Bel de specialist op het gebied van Sinterklaas en Pieten.

Improvisatieacteurs is al 20 jaar toonaangevend en gespecialiseerd in Sinterklaas evenementen. Wij leveren professionele acteurs die het publiek opvrolijken en voor een oer-Hollandse sfeer zorgen. Niet voor niets zijn wij, al jaren lang, hofleverancier voor diverse bedrijven en instellingen.

Waar kun je ons voor inzetten ?

U kunt ons voor van alles en nog wat inzetten: zo kunnen Sinterklaas en Pieten rondlopen in het publiek bij een winkelcentrum, maar ook een (maatwerk) act opvoeren of acteren in uw reclamefilmpje.
Onze Sint Nicolaas is een topacteur. Vaak worden de optredens door onze Sint en Pieten vergeleken met die van de Televisie Sinterklaas, maar wel met een geheel eigen signatuur. Verder dragen ze natuurlijk prachtige gedetailleerde kostuums. (zie foto-inzet boven) Dus huur nu de Sint en zijn Pieten via ons!

Ook voor voorprogramma’s en het paard Oh zo snel.

Voor een voorprogramma voorafgaand aan de komst van Sinterklaas en Pieten kunnen wij u diverse leuke kinderprogramma’s aanbevelen. Ook kunt via ons eenvoudig: Oh Zo Snel het enige echte paard van Sinterklaas, inhuren.(zie foto rechts) Wij werken met de officiële  paarden van o.a.: de Nationale en Amsterdamse intocht.

LET OP: Wij leveren uitsluitend roetveegpieten.

Tip: surf even ook eens naar onze speciale Sinterklaas website: www.sinterklaasenpieten.nl

Verzekerd zijn van een leuk bezoek?

Boek dan vandaag nog Sinterklaas en Pieten bij de specialist. Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer:0297-521919 of 0297-521920.

Of stuur hier direct een E-mail

Waarom u voor ons zou moeten kiezen?

  • Professionele teams
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • gratis promomateriaal
  • Wij zijn perfect verzorgd (lees: haarwerk, kostuums)
  • Persoonlijke service zonder tussenkomst van derden
  • Ervaren artiesten en acteurs.
  • Wij zijn er op de afgesproken tijd
  • Omdat u kwaliteit verdient 🙂

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het gewoon voor u! Bijna niets is onmogelijk.

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Zowel hybride alsook online.