+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

spreekstalmeester carréDe spreekstalmeester zie je vaak in het circus maar niet alleen daarvoor kunt u ons inzetten.

Huur de Spreekstalmeester om traffic op uw beursstand te genereren, uw gasten welkom te heten, voor uw prijzencircus, de dolle dwaze dagen of….. afijn bedenkt u het zelf maar.

En niet alleen in een tent is deze ceremoniemeester sterk!

Ook in uw winkel, shoppingmall, concertzaal, of woonwinkel is het een in het oog springend karakter. Trouwens we denken over de invulling graag met u mee.

Niet alleen interactief maar ook energiek en met humor verzorgt onze spreekstalmeester de presentatie van uw producten. Maar ook als ceremoniemeester die de touwtjes en het tijdschema stevig in handen houd.

spreekstalmeesterOok voor andere presentatie rollen kan u deze spreekstalmeester inzetten.
Denk bijvoorbeeld aan dagvoorzitter van een congres, discussieleider, veilingmeester, MC. Hij verzorgt de juiste insteek van uw programma. De presentaties kunnen informatief zijn of gericht op humorvolle interventies.

Wilt u deze presentator inzetten met een ander kostuum? Uiteraard is bijna niets onmogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatieacteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.