nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl

NL EN FY DE

Spreekstalmeester inhuren ? Huur dan onze ijzersterke annonceur

De spreekstalmeester zie je vaak in het circus maar niet alleen daarvoor kunt u ons inzetten.

Huur de Spreekstalmeester om traffic op uw beursstand te genereren, uw gasten welkom te heten, voor uw prijzencircus, de dolle dwaze dagen of….. afijn bedenkt u het zelf maar.

En niet alleen in een tent is deze ceremoniemeester sterk!

Ook in uw winkel, shoppingmall, concertzaal, of woonwinkel is het een in het oog springend karakter. Trouwens we denken over de invulling graag met u mee.

Niet alleen interactief maar ook energiek en met humor verzorgt onze spreekstalmeester de presentatie van uw producten. Maar ook als ceremoniemeester die de touwtjes en het tijdschema stevig in handen houd.

Ook voor andere presentatie rollen kan u deze spreekstalmeester inzetten.
Denk bijvoorbeeld aan dagvoorzitter van een congres, discussieleider, veilingmeester, MC. Hij verzorgt de juiste insteek van uw programma. De presentaties kunnen informatief zijn of gericht op humorvolle interventies.

Wilt u deze presentator inzetten met een ander kostuum? Uiteraard is bijna niets onmogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

Fijn dat Michel in onze huisstijl (paars-red.) de gasten welkom heette bij Cirque Du Soleil.
Samen met het andere entertainment was iedereen gelijk in Circusstemming.

eventteam Ziggo Dome, Ziggo Dome

Theater Carré is van oorsprong een circustheater en deze acteur had zich prima ingelezen in de geschiedenis van Oscar Carré.
De verwelkoming van gasten en het grandeur van weleer waren een mooie aanvulling op de hele avond.
Graag tot de volgende keer.

Theater Carré

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op
telefoonnummer: 0297-521919
of e-mail: Klik hier »

Improvisatie acteurs

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Loco Burgemeester Nooitgedacht

Loco Burgemeester Nooitgedacht

Loco Burgemeester Nooitgedacht van uw eigen woonplaats is er deze dag bij. Hoewel hij de Loco Burgemeester is doet hij voorkomen dat hij de echte Burgemeester is van uw eigen woonplaats. Gewapend met prachtige ambtsketen en een op maat gemaakte speech huldigt hij...

Felicitatie acts

Felicitatie acts

Felicitatie-act(s) Felicitatieacts om iemand in het zonnetje zetten? Iemand een lintje uitreiken of medaille geven omdat hij 10,15, 25 of  50  jaar in dienst is? Een gedicht voor een bijzondere persoon? Een jarige job of jet verrassen. Het kan met onze entertainers....

entertainment nieuwjaarsborrel

entertainment nieuwjaarsborrel

Entertainment en nieuwjaars-acts voor bij de nieuwjaarsborrel.             Wij hebben een keur van entertainment voor u beschikbaar die uw gasten in de eerste maand van het nieuwe jaar het allerbeste toewensen.Dus schroom niet om ons te...