nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Typetje Steward of Stewardess huren ?

Geen stress daar is de Stewardess! Deze kordate stewardess legt uw passagiers uit waar ze moeten zijn.

Zij heeft zoals gebruikelijk haar charmes en vliegtuig trolley mee genomen.

Natuurlijk heeft zij ook haar originele vliegtuig trolley mee waar op ieder gewenst moment van alles uit te voorschijn kan worden getoverd. (Eventueel voorzien van uw eigen bedrijfslogo) Zo kan zij uw gasten tijdens de bus/vlieg/trein reis voorzien van kalmerende middelen, een krant, een versnapering en speelt ze een rondje bingo.

Logische Logistiek
Maar ook voor logistiek moet je bij onze stewardessen zijn. Zij begeleidt uw gasten van A-naar Beter. (of wilt u liever een klaarover voor uw logistiek? Klik dan hier)

Bij ons kunt u uiteraard terecht voor één of meerdere stewardessen. En indien gewenst kunnen we ook stewards leveren. Wij hebben vliegervaring en kunnen dus prima in uw private jet mee om uw gasten te entertainen.

Hospitality pur sang.

Als er iets is waar onze Stewardessen goed in zijn dan is het wel hospitality en logistiek. En daar geven ze dan ook trainingen in. Gastvrijheid in de lucht en op de grond.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer:0297-521919. Of vul het formulier in.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

 

stewardess in actie

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.