+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

The CherriesOp onnavolgbare wijze laten The Cherries jaren-’40 swingmusic tot leven komen!

Drie prachtige vrouwen met dito stemmen.

Van Marilyn Monroe tot The Andrews Sisters, van Doris Day, Nat King Cole, tot McGuire Sisters, The Cherries weten u een onvergetelijke en nostalgische avond te bezorgen met een vintage-tintje.

Een optreden vol prachtige close-harmony songs, gezongen door Maaike Widdershoven, Karen Levin en Yolanda Germain, drie professionele zangeressen die hun sporen hebben verdiend in grote theaterproducties en voorstellingen in binnen- en buitenland.

Dat is te horen aan de stemmen van de ‘Kersjes’ die samen een bijzonder volle klankkleur weten te creëren. Bovendien zijn The Cherries niet alleen oor- maar ook oogstrelend.

Meer weten? Bel direct: 0297-521919

The Cherries -BalkonsceneProgramma

U kunt The Cherries op verschillende manieren inzetten om uw avond een bijzonder tintje te geven:

1.The Cherries Unplugged and close to you:

In een blok van 30 minuten of 2 blokjes van een kwartier zullen de dames zich tussen de gasten bewegen, een ieder persoonlijk aan tafel toezingen en op ludieke wijze akoestisch de liedjes ten gehore brengen.
Hiervoor is geen techniek of podium nodig.

2.The Cherries live on Stage:

Een 30 minuten durende podiumact met liedjes die niet alleen gezongen worden, maar op nostalgische wijze vorm worden gegeven d.m.v. jaren-’40-choreografieën!
(ex inhuur licht en geluid + technicus)

3.The Cherries Best of Both:

Zoals de titel al doet vermoeden is een combinatie van beide blokken mogelijk binnen een tijd van 45 min. U kunt bijvoorbeeld genieten van een kwartier ‘Unplugged and close to you’ en een half uur ‘Live on stage’.
(ex inhuur licht en geluid +technicus)

The Cherries kunnen, indien gewenst, voor een jubilaris of jarige of eventueel speciale gelegenheid iemand in het zonnetje zetten d.m.v. een speciaal lied met een verrassing!

Bel ons voor een optie of vrijblijvende informatie op nummer: 0297-521919.