+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

thijs_zwThijs is een gedreven en gepassioneerd training en improvisatieacteur die wij u van harte kunnen aanbevelen.

Thijs volgde een HBO opleiding Sociale Academie (Breda). Cultureel werk/vormingstheater. Ervaring met jeugd -en jongerenwerk in New York, Utrecht en Amsterdam. Teledrama Videcom Hilversum (opleiding camera-acteren). Acteur in diverse producties.

In 1984 behaalde hij de persoonlijkheidsprijs tijdens Camaretten. Sinds dat jaar is Thijs professioneel theatermaker en acteur. Na een aantal jaren als kleinkunstenaar gewerkt en gespeeld te hebben, heeft hij zich als all-round acteur en theatermaker ontwikkeld. Zo was hij te zien in producties als acteur op toneel en t.v. (gastrollen, reclame) . En als schrijver werkte hij onder meer voor NCRV’s Disneyclub. Verder is Thijs zichzelf steeds blijven scholen en vormen in toneel, impro-theater, mime, kleinkunst, zang, trompet, comedy, schrijven en camera-acteren. Thijs heeft ervaring in lesgeven op theater gebied ( o.a. Buitenkunst) en werkt als gastregisseur. Sinds 1991: acteur , vormgever en trainer voor bedrijven en instellingen.

Voor Thijs zijn de volgende kenmerken belangrijk: “Mijn brede ervaring binnen het trainingsacteren gekoppeld aan en mijn vroegere ervaring met theater. Aanvankelijk politiek gericht theater, en later ontwikkelde dat zich meer in kleinkunst en muziektheater. Daarna heb ik mij met vele vormen van theater beziggehouden, als acteur en als theatermaker”.

“Toen ik theater voor bedrijven en instellingen ben gaan maken kon ik deze ervaringen bundelen. Hoe vertaal je kernwaarden van een organisatie naar training en theater. Ik heb met veel bedrijven, scholen en instellingen gewerkt, in alle lagen programma’s ontwikkeld op gebied van leiderschap, communicatie, samenwerking en verandering. De programma’s die ik aanbied komen voort uit deze ervaring en uit mijn eigen waarden. Een belangrijke waarde is dat alles aan een product kwaliteit moet hebben. Teksten moeten goed geschreven zijn, trainingen moeten uitgebalanceerd zijn en voldoen aan een behoefte. Daarom werk ik ook samen met acteurs, trainers, muzikanten en filmmakers, die hun vak verstaan en dat doen met bezieling. Dat geldt ook voor bedrijven met wie ik samenwerk zoals: Troje (impro-theater), Improvisatieacteurs.nl en Salsaparilla (managements-games) . Theater is de belangrijkste vorm die ik aanbied, omdat het een krachtig middel is, dat helpt om veranderingen te managen. En het werkt!”

Meer weten of Thijs direct boeken? Bel 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

 

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.