nhar

typetje toiletjufToiletjufvrouw of Toiletjuffen nodig? Neem dan Jo of Sjaan!
Of nog leuker… gewoon allebei.
De leukste van Nederland.

Toiletjuffrouw Jo en Sjaan zijn de onmisbare hulpen in de huishouding. In de breedste zin van het woord.
Voor een bedrijfsfeest, winkelcentrumtoilet en op evenementen met toiletwagens. Jo en Sjaan zorgen er op onnavolgbare wijze voor dat het toiletbezoek van uw gasten onvergetelijk wordt. Zij hebben het over het Koninklijk huis, duo-plassen en bovenal over hun eigen sores.
Vooral als de toiletjuffen WC reiniger drinken is dat reden tot hilariteit, maar ook de fotocollage van bekende en minder bekende Nederlanders, brieven van het Nederlandse en Belgische koningshuis zorgen voor nodige gespreksstof.
In Nederland zijn de dames al populair, maar ze hopen ooit uitgenodigd te worden door de Japanse bevolking om daar eens te praten over hygiëne, de Toppers en Patricia Paay. Jo en Sjaan zijn echte entertainers pur sang.

Zij waren ooit de eerste toiletjuffen ter wereld met een eigen rondvaartbootsshow bij de firma Lovers in Amsterdam en zij presenteerden een uniek wekelijks programma op MTV. Ook traden deze Toiletgoeroe’s op op de Parade.

toiletjufBoek nu met de Plee Mee Quiz!

Slagknoppen een strenge jury (Jo en Sjaan zelf)  en “ingewikkelde” vragen met prachtige prijzen zorgen gegarandeerd voor oponthoud, hilariteit en veel toiletverkeer.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919.
Of stuur hier direct een E-mail .

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het gewoon voor u! Bijna niets is onmogelijk.

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Zowel hybride alsook online.