nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Toiletjuffen, Toiletjufvrouw huren?

Toiletjufvrouw of Toiletjuffen nodig? huur de leukste van Nederland!

Toiletjuffen zijn de onmisbare hulpen in de huishouding. In de breedste zin van het woord. Voor een bedrijfsfeest, winkelcentrumtoilet en op evenementen met toiletwagens. Toiletjuffen zorgen er op onnavolgbare wijze voor dat het toiletbezoek van uw gasten onvergetelijk wordt.

Zij hebben het over het Koninklijk huis, duo-plassen en bovenal over hun eigen sores. Vooral als de toiletjuffen WC reiniger drinken is dat reden tot hilariteit, maar ook de fotocollage van bekende en minder bekende Nederlanders, brieven van het Nederlandse en Belgische koningshuis zorgen voor nodige gespreksstof. In Nederland zijn de dames al populair, maar ze hopen ooit uitgenodigd te worden door de Japanse bevolking om daar eens te praten over hygiëne, de Toppers en Patricia Paay. Onze toiletjuffen zijn entertainers pur sang. (LET OP: Onze toiletjuffen zijn een theaterale act en geen schoonmakers.)

ooit waren onze toiletjuffen Jo en Sjaan De eerste ter wereld met een eigen rondvaart-bootsshow bij de firma Lovers in Amsterdam en presenteerden ZIJ een uniek wekelijks programma op MTV. Ook traden deze Toiletgoeroe’s op de Parade OP.

Boek nu OOK de Plee Mee Quiz!

Slagknoppen een strenge jury (onder leiding van onze toiletjuffen zelf)  met “ingewikkelde” vragen en met prachtige prijzen zorgen gegarandeerd voor oponthoud, hilariteit en veel toiletverkeer.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919. Of stuur hier direct een E-mail .

opening Leonardo Hotel Amsterdam 2019

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.