nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Referentie Daan Steenman

verkeersexamen_arnhem
Reactie naar aanleiding van het Praktisch Verkeersexamen in Arnhem.
Ik heb de bijdrage van Michel (alias: Joss van Uppelschoten) bij de aftrap van het Praktisch Verkeersexamen in Arnhem als uiterst waardevol en prettig ervaren. Zijn inzet (vroege aanwezigheid; meedenkendheid; behulpzaamheid) & zijn inhoudelijke kwaliteiten (improvisatie, soepele hantering draaiboek, ludieke & vooral prettige benadering van alle betrokkenen) maken zijn aanwezigheid al 100% waard. Ook de werkwijze & benadering van NHAR Entertainment, vooraf én achteraf zijn super. Daarnaast vind ik het getuigen van proffessionaliteit & betrokkenheid dat op de website van NHAR Entertainment na afloop al vlot een sterke tekst stond, met daarin ook het belang van het praktisch verkeersexamen goed neergezet. Graag tot ziens bij de start van Ome Joop’s Tour 23 juli of bij een andere gelegenheid!
Bedankt voor jullie bijdrage! Hartelijke groet,

Daan Steenman – Verkeersveiligheid & Leefbaarheid

 

verkeersexamen_arnhem

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.