nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

13TH Street in Premiere

Op woensdag 13 oktober 2010 liet 13TH STREET zijn nieuwe gezicht zien.

Met een compleet nieuwe look and feel en spectaculaire nieuwe series is het digitale crime & thriller kanaal klaar om Nederland te veroveren. Linden & Barbosa adviseert Universal in de Benelux op gebied van strategische Marketing PR.

Voor deze ‘refresh’ campagne werd de focus gelegd op de waardevolle content die de zender te bieden heeft. Paradepaardje Rookie Blue, een politieserie vergelijkbaar met Greys Anatomy, maar dan bij de politie, werd door Linden & Barbosa naar voren geschoven om de aandacht van pers en key influencers op te eisen en de doelgroep te bereiken. Improvisatieacteurs leverde twee acteurs compleet in originele Amerikaanse politieoutfit om deze sleutelfiguren te bereiken. Rookie Blue; de hitserie uit Amerika is vanaf 17 oktober 2010 exclusief op 13TH STREET te zien.

Meer weten of ook acteurs inhuren bel op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

Rookie Blue

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.