nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Heropening Seeligerkazerne Breda een feit

Opening Seeligerkazerne spectaculair geopend.

Twee jaar lang stond het voormalig Seeligkazerne in de Gemeente Breda in de steigers. Na een flinke verbouwing is het zo ver: de opening van de nieuwe campus De Rooi Pannen in Breda. In opdracht van De Kort Catering ging het team van acteurs en actrices van Improvisatieacteurs op pad om de medewerkers en aanhang bij de openingshandeling te betrekken.

De nieuwe campus werd spectaculair geopend met een Kanonschot door onze kanonniers.
Verder zorgde cateraar De Kort Catering ervoor dat met verschillende culinaire verwennerijen, een unieke bierproeverij en diverse vormen van entertainment de opening feestelijk gevierd kon worden.

Ook ‘historisch’ entertainment nodig of een kanon afvuren? Bel 0297-521919

 

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Napoleon met de Artillerie
Madame de Pompadour en Napoleon Bonaparte

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.