nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Sinterklaas en Pieten beklommen het dak van Nemo

sinterklaas
Ieder jaar is het weer even wennen: de glibberige daken in Nederland. Daarom kwamen Sinterklaas, zijn Zwarte Pieten en Amerigo op woensdag 20 november 2013 naar het dak van NEMO om de klimtechniek van het daklopen te oefenen.

Sinterklaas, Amerigo, Paardenpiet en vele andere Pieten waren aanwezig. Het paard van Sinterklaas klom, evenals vorige jaren, de 120 treden tellende trap op naar het overvolle dak van Nemo waar honderden kinderen stonden te juichen en te zingen. Nadat Sint van Amerigo was afgestapt nam hij uitgebreid de tijd om de kinderen gedag te zeggen en werden de vragen van de kids beantwoord.

Sint_proefje_nemo2012

Ook werd er een proef gedaan hoe je signalen kunt geven op de stoomboot.

Voor vragen over Sinterklaas en Pieten kun je contact opnemen met Nhar Entertainment VOF via telefoonnummer: 0297-521919.

 

Sinterklaas

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.