nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Sinterklaasshows Dolfinarium Harderwijk

frederik_lapswanzIn opdracht van Dolfinarium Harderwijk produceerden wij deze Unieke Sinterklaasshows.

In opdracht van Dolfinarium Harderwijk (Toinny Lukken manager Entertainment en Educatie) schreven en produceerden wij in 2005, 2006 en 2007 deze shows. De regie was in handen van Harm Bakker (regisseur Dolfinarium) .

In deze unieke shows maakte één van de schoonmakers van het Dolfinarium het leven zuur van de trainers. Via diverse videoverbindingen kwamen de kinderen erachter dat Frederik Lapswanz (Johan van Ardenne zie foto rechts) een stofje had gebrouwen. Dit stofje zorgde ervoor dat de dolfijnen niet meer konden springen. Wie anders dan Sinterklaas kon daarvoor de oplossing brengen met zijn magische staf.

De show met hoofdrolspelers, uit de eigen gelederen van het Dolfinarium, kregen tijdens de laatste show ter gelegenheid van het Geheime Pietenbal (ten bate van Stichting Doe een Wens) een ster hoofdrolspeler over de werkvloer. Niemand minder dan Sinterklaas (Bram van der Vlugt) had alle teksten uit het hoofd geleerd en speelde mee in de show.

Improvisatieacteurs.nl leverde niet alleen het script maar ook de kostuums, haarwerken van Sinterklaas en Pieten en rekwisieten.

sprookjesfee_lianneDe show is daarna omgeschreven naar een speciale kerstshow met in de hoofdrol Lianne Zandstra als de goede fee en (Marcel Willems) als de Kerstman.

Ook een maatwerkshow laten maken? Bel ons vrijblijvend voor de mogelijkheden of stuur direct een E-mail.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.