nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Sjef, Maatje en de Sterrenfrituur

Het smaakt naar nootjes maar dan zonder pootjes!

Volgens Sjef smaakt het naar nootjes maar dan zonder de Pootjes. Onze Franse Sjef en zijn Hollandse Rotterdamse Maatje koken en bakken insecten op uw bedrijfsevenement, beurs of straattheaterfestival. Een zakkie gebakken sprinkhanen als snack of lekker een berg meelwormen heerlijk toch? Of toch liever een lolly met een worm?

Kom naar het ‘mobiele’ Restaurant met bijna (g)één ster en proef maar mee.
In Nederland is het eten van insecten (nog) niet zo bekend. Maar in meer dan honderd andere landen op de wereld worden er al decennia lang insecten gegeten. Op sommige plaatsen in de wereld zijn insecten een ware delicatesse. Ze worden op diverse manieren bereid en er is tegenwoordig ook een Nederlands Insectenkookboek verkrijgbaar. Het eten van insecten draagt bij aan een voedzame eiwitrijke maaltijd.

Sjef (Kok) en Maatje (assistent) helpen u graag de drempel over. En nu kunt u dus genieten van een heerlijke proeverij. (Desgewenst geheel aangekleed met terras, tafeltjes en stoeltjes) Een prima theatrale act met gebakken insecten: zoals sprinkhanen, meelwormen, mieren, spinnen en ander voedsel wat nog niet zo bekend is.

Sjef en Maatje kunnen ook andere heerlijke producten serveren in overleg. (Denk aan: Rookworst, Kaasplank, Patat, Tosti)

Benodigdheden:
Sjef en Maatje komen met uitgifte tent (2 bij 3 meter) en hebben twee vrije stroomgroepen(230 V) nodig!

Meer weten of Kok en Maatje boeken?
Bel Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919. Of stuur direct een E-mail.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.