nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Tram 24 rijdt weer door Vijzelstraat

Herinrichting Vijzelstraat nadert eindfase.

De Vijzelstraat in Amsterdam maakt onderdeel uit van de Rode Loper.
Het is de doorgaande route vanaf het Damrak, door de historische binnenstad, naar de Ferdinand Bolstraat. De toenemende drukte op deze route vraagt om een andere inrichting van de straten.

Het uitgangspunt is meer ruimte voor voetgangers en fietsers.

Op 7 juni werd stilgestaan bij het feit dat de trams weer door de straat kunnen rijden. Sinds augustus 2019 was het niet mogelijk geweest om met de tram door deze straat te rijden.

Bij dit heugelijke moment moest natuurlijk (heel) kort stil gestaan worden (de trams rijden immers op tijd!) door bouwers, projectbegeleiding en uiteraard het GVB. Improvisatieacteurs werd gevraagd om dit moment op te leuken met een steltloper. 

Ook een openingsfeest laten begeleiden? Bel dan Improvisatieacteurs.nl op nummer: 0297-521919.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.