nhar
+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Filmpje, Politie en acteurs…..

Er zijn opdrachten waar je helemaal los kan gaan met creativiteit door het vertrouwen dat je krijgt van een klant.

“Mijn goede vriend wordt vijftig en ik wil een grap met hem uithalen. Iets met zijn boot, een filmpje, politie en acteurs”. We kregen wat informatie over de jarige job en gingen aan de slag.

Want er moet heel veel gebeuren voor een kort optreden. Bellen met de locatie, bellen met zijn secretaresse, contact leggen met zijn vrouw en appen en mailen met de kapitein van zijn nieuwe boot. Langsgaan bij de scheepsbouwer om de boot te filmen en natuurlijk het script schrijven.

We werden vooraf gewaarschuwd over de jarige. Het is een hele snelle denker, intelligent en heeft alles door. Dat betekende dat we ons nóg beter moesten voorbereiden en grondiger inlezen dan wat we normaal gesproken al doen.

Maar we kunnen vol trots zeggen dat het gelukt is! Na een stevige ondervraging op het kantoor van de jarige, zat hij de hele middag zich nerveus af te vragen of het wel goed zou komen. Terwijl hij ’s avonds niets vermoedend ging dineren met een kleine groep familie en vrienden werd hij wéér overvallen. Er is meer bewijs, we hebben toch nog een aantal vragen…..

Deze op maat grap had uiteraard een feestelijke ontknoping en bleek buitengewoon geslaagd. Jarige overdonderd, onder de indruk en erg verrast. De opdrachtgever was heel erg blij en het beleef nog lang onrustig…..

Gefeliciteerd!

Dat kunnen we ook voor u! Op gepaste afstand. Meer weten?
Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Jarige Job