nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Verkeersplein VVN en Shell verwelkomt 10.000 ste leerling

Den Haag, 13-03-2012

Joss_10000_ShellVVNHet Mobiele Verkeersplein verwelkomt 10.000ste leerling

Basisscholen maken massaal gebruik van verkeerseducatie-initiatief van Shell en Veilig Verkeer Nederland

Het Shell en VVN Mobiele Verkeersplein heeft vandaag haar 10.000ste deelnemer verwelkomd, een leerling van de Prins Willem Alexander school uit Vlaardingen. Het Verkeersplein laat basisschoolleerlingen uit groep 4, 5 en 6 op een leuke manier kennismaken met verkeersregels en verkeersveiligheid. Om deze eerste mijlpaal te vieren was het Verkeersplein op Dr. Wiardi Beckmansingel feestelijk aangekleed en werden de leerlingen van groep 5 door verkeersagent brigadier Joss van Uppelschoten (acteur van Nhar Entertainment) in het zonnetje gezet.

Het Verkeersplein is een gezamenlijk initiatief van Shell en Veilig Verkeer Nederland, in reactie op het toenemende aantal kinderen dat in Nederland door een fietsongeluk wordt opgenomen in het ziekenhuis. Het plein heeft als doel om de jongste verkeersdeelnemers zo vroeg mogelijk voor te bereiden op veilige deelname aan het verkeer. “Verkeersveiligheid staat hoog in het vaandel bij Shell. Daarom zijn we samen met Veilig Verkeer Nederland dit initiatief gestart. Dat we al na een half jaar onze 10.000ste leerling mogen ontvangen is natuurlijk fantastisch, en het onderstreept ook het maatschappelijk belang van dit project”, aldus Bianca Stip, Social Investment Advisor, Shell Nederland B.V.

De kinderen uit groep 5 kregen een levensgrote taart in de vorm van een skelter aangeboden. Daarnaast ontvingen zij en de leerkrachten, twee exemplaren van Victor Veilig, uit handen van Petra Twigt, Territory Manager Shell, namens het lokale Shell-station. Dit is een felgroene plastic pop die automobilisten attendeert op spelende kinderen.  Met het Mobiele Verkeersplein willen Shell en Veilig Verkeer Nederland zoveel mogelijk basisschoolleerlingen uit de groepen 4 tot en met 6 bereiken. Dit zijn kinderen in de leeftijdscategorie van 7 tot en met 10 jaar die zelfstandig naar school gaan. Door het gebruik van verkeersborden, zebrapaden en verkeerslichten worden op het Mobiele Verkeersplein realistische verkeerssituaties nagebootst. De kinderen kunnen op het Verkeersplein in een veilige omgeving vertrouwd raken met verkeerssituaties en de geldende verkeersregels. “Het Shell en VVN Mobiele Verkeersplein sluit naadloos aan op het verkeersonderwijs zoals VVN dit voorstaat en heeft verwerkt in haar verkeersleermiddelen voor de basisschool.

Meer weten over het Verkeersplein? Klik hier op de link.

Zelf een acteur of actrice inzetten tijdens een campagne? Bel 0297-521919 voor meer informatie of stuur een E-mail.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsarchief.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.