nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Vlotterkering doorstaat praktijktest

Prof in actie.

Professor bij Vlotterkering

De tijdelijke flexibele waterkering die Dura Vermeer en de firma Vlotterkering® hebben gebouwd in Hoek van Holland heeft de praktijktest glansrijk doorstaan.

Dinsdag 15 april 2014 vond op het terrein van de Slib- en Grondbank Waterweg de praktijkproef met de zogenaamde Vlotterkering plaats. Met behulp van een pomp werd een bassin met water gevuld. In de rand van het bassin geintergreerd bevind zich een veertig meter lange Vlotterkering. Die bestaat uit een geprefabriceerde betonnen bak met een stalen klep die is voorzien van piepschuim. Op het moment dat de betonnen bak zich vult met water drukt het piepschuim de klep omhoog en houdt deze het water tegen.

Onze professor ontving de gasten allemaal persoonlijk en zorgde dat de bak op ludieke wijze gevuld werd met emmers water. Verder werden drie vrijwilligers gevraagd om plaats te nemen aan de achterzijde van de bak om te kijken of ze droge voeten zouden houden. Uiteraard bleef iedereen droog en kon men proosten op de goede afloop. Als presentje kreeg iedereen een Emmer mee met de opdruk van de Vlotterkering. Improvisatieacteurs dacht mee over de invulling en verzorgde de act.

Ook een ludieke openingshandeling laten opluisteren met een maatwerkact? Bel 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.