nhar

3 daagse diploma drive thru MBO College Airport

1200 studenten ontvangen diploma bij Drive Thru

Het MBO College Airport en Amstelland boden deze week een 3-daagse diploma-uitreiking via een ‘drive-thru’ op het parkeerterrein van de school in Hoofddorp. Presentator Michel Rahn zorgde in opdracht van Par-AV en ROC Amsterdam voor het entertainment en de presentatie.

Ruim 1.200 studenten werden zittend in een auto het diploma overhandigd. Ondanks de coronamaatregelen kregen ze zo toch nog een persoonlijke uitreiking. De mentoren schreven daarbij voor iedere geslaagde student een persoonlijke boodschap op een ansichtkaart.

Verder waren er op het 12 meter grote scherm, van elk team, persoonlijke boodschappen te zien. En zorgden camera’s er voor dat ook mensen thuis mee konden kijken op de live video stream. Na een gezamenlijk toostmoment vertrokken de auto’s via een erehaag van docenten die hen, op 1,5 meter afstand, uitzwaaiden op weg naar de volgende bestemming in hun loopbaan.

Ook een diploma drive-thru organiseren en presentator nodig?
Dat kunnen we ook voor u! Op gepaste afstand. Meer weten?
Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Top-prestatie geleverd! Beste partner in AV! Dank Ruud & Crew en natuurlijk Michel Rahn , de moderator, die 31x opnieuw met alle energie de studenten en hun familie enthousiast ontving! Een marathon! Dank ook aan alle collega’s uit de teams van MBO College Airport Hoofddorp en MBO College Amstelland voor hun hulp. 💪🙏👍

Nicky Schiphorst

Communication Management , MBO College Airport

MBO-ROC van Amsterdam
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...