nhar

Mascha Bakker

Improvisatieactrice, presentatrice, dagvoorzitter

Mascha Bakker

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice, haar ervaring en haar aangeboren nieuwsgierigheid is zij sinds een aantal jaren dus ook presentatrice en dagvoorzitter.

Als improvisatieactrice voor de zakelijke markt kruipt ze graag in de rol van haar alter ego’s: Tuukje Gibossie of Cor den Draaijer. Door de inzet van één van deze twee karakters geef je een zakelijk event de humor en ontspanning die het nodig heeft.

Zowel in deze rollen, maar zeker ook als zichzelf zorgt ze met plezier voor een prettig verloop van de dag of avond. Ze vindt het heel belangrijk dat iedereen zich speciaal en welkom voelt. Ze zorgt voor een warm en persoonlijk welkom, breekt het ijs en geeft extra kleur.

Ze is ontzettend nieuwsgierig, gek op taal en kan supersnel samenvatten en vereenvoudigen. Ze vormt graag de schakel tussen het publiek en de sprekers en zorgt hiermee voor interactie. Humor is onmisbaar. Want met humor zorg je ervoor dat de boodschap blijft hangen. Serieuze onderwerpen kunnen lichter worden gemaakt (als dat nodig is) en je kunt vaak beter reflecteren. Mascha gebruikt dit op zorgvuldige wijze tijdens haar presentatie of dag voorzitterschap, zonder voorbij te gaan aan het doel van de opdrachtgever.

Ze schrijft ook nog regelmatig haar eigen teksten voor speeches, cabareteske voordrachten en huwelijksceremonies.

Als de opdracht zich ervoor leent kruipt ze graag in de huid van één van haar alter ego’s Tuukje Gibossie of Cor den Draaijer In de karakters van Cor en Tuukje kan ze nóg een stapje verder gaan met haar directheid en humor.

Samen met Michel Rahn vormt zij een sterk team, Mascha is namelijk ook al ruim 20 jaar medevennoot van Nhar Entertainment VOF.

Mascha’s Aanbod:

leuke Dagvoorzitter

leuke Dagvoorzitter

Leuke dagvoorzitter, PRESENTATRICE, side-kick   Mascha Bakker   Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en...

Cor den Draaijer

Cor den Draaijer

Van Cor den Draaijer is er maar één! Volkse Cor, met Rotterdamse accent en het hart op de tong zorgt voor aandacht, cohesie en desgewenst disruptieve interrupties. Maar alleen als het past, want het moet wél gezellig blijven. Cor ontvangt de gasten van het event,...

Tuukje Gibossie

Tuukje Gibossie

Alles wordt leuker als Tuukje er is! Tuukje Gibossie, ambassadevrouw en hospitality-dame, heeft een brede algemene ontwikkeling en een groot hart. Hierdoor vindt ze makkelijk aansluiting met werkelijk iedereen. Ze is nieuwsgierig en heeft een goed gevoel voor humor,...

Trouwambtenaar huren

Trouwambtenaar huren

Trouwambtenaar huren Al vele malen trouwden onze acteurs diverse koppels op een bijzondere locaties en volgens hun eigen specifieke wensen. Trouwen met de blote voeten op het strand? In de stromende regen in het bos? Om middernacht op een fort? Hebben we gedaan en het...

De Dames

De Dames

De Dames Kent u De Dames al? De Dames zijn Reinildis DuijvenééDeWitt en Tuukje Gibossie! Deze geweldige ambassadeursvrouwen vliegen regelmatig naar Nederland vanuit hun ambassadewoning, ergens op de wereld. Ze laten zich graag inhuren als gastvrouwen, bijzondere...

referenties:

Mascha Bakker

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl

IMPROVISATIEACTRICE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER

MASCHA BAKKER

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en haar aangeboren nieuwsgierigheid was de stap naar presentatie en dag voorzitterschap, een aantal jaar geleden, snel gemaakt!

IMPROVISATIEACTEUR EN CREATIEVE DUIZENDPOOT

MICHEL RAHN

Michel is een improvisatieacteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

“Als Michel er is, hoef je nergens meer naar om te kijken!” aldus één van onze vaste opdrachtgevers. Met zakken vol ervaring op het gebied van productie, theater, musical, zakelijke events en tv speelt hij met plezier meerdere rollen.