nhar

Winkelcentrum Amstelplein Uithoorn bestond in september 2021 30 jaar. Voor deze gelegenheid werd Nhar Entertainment gevraagd om mee te denken en de feestelijkheden in te vullen met een Coronaproof programma.

Omdat de maatregelen rondom Corona nog niet duidelijk waren,  toen de organisatie begon, was het moeilijk om groots uit te pakken. Toch werd besloten om diverse acties in te zetten vooral op digitaal gebied. Wij werden gevraagd om leuke en pakkende videoverslagen te maken en te assiteren op het gebied van Social Media.
Op de verjaardag zelf wilde de winkeliers een losse sfeer neerzetten in het Amstelplein voor de bezoekers. Met een live uitzending van de lokale Radio RickFM werden de feestelijkheden luister bij gezet. Wethouder Jan Hazen verzorgde de trekking van de kassabonnen actie.

Het Amstelplein werd feestelijk aangekleed door de winkeliersvereniging en in samenspraak werd er een logo ontworpen voor jarige. Ook werd een kassabonnenactie ingezet voor alle deelnemende winkels. Maarliefst 104 prijswinnaars konden, na afloop, hun welverdiende prijs ophalen en er waren 10 deelnemers die één minuut gratis winkelen wonnen.

Verder bedachten we een actie die samen liep met de Kinderboekenweek: Worden wat je wilt.
Wat is er nu leuker dan een kijkje nemen achter de schermen van de winkel waar je ouders boodschappen doen. Maarliefst 16 kids namen een kijkje bij de deelnemende winkels. Helaas konden niet alle aanmeldingen meedoen met de wedstrijd. De middag werd gefilmd door twee cameraploegen en vertoond op de socials van Winkelcentrum Amstelplein.

Door de vermenging van Social media en live acties weten bewoners van Uithoorn en de regio Amstelland dat het winkelcentrum haar verjaardag vierde.

Meer weten? Bel Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...