nhar

italië evenementImprovisatieacteurs promoot het modemerk Pulcinella Moda.

In opdracht van Esther Bronkhorst events is “ambassadeursvrouw” Tuukje Gibossie speciaal ingevlogen met de regeringsjet voor het Italië evenement op het terrein van Kasteel de Haar in Haarzuilen. Tuukje was daar op 20,21 en 22 mei te vinden op de stand van Pulcinella Moda op het terrein van Kasteel de Haar in Haarzuilens tijdens het Italië Evenement 2016.

Zij was daar om de prachtige maatwerksandalen en de prachtige leren tassen, jassen en handschoenen van het prachtige eiland Capri (Italië) te promoten.
Deze worden geïmporteerd door Pulcinella Moda.

Ander doel van deze entertainment inzet was om de naam te promoten en de juiste bezoekers op de stand te lokken.Ook entertainment inzetten om jouw product op de juiste manier te promoten? Bel dan: 0297-521919 en we maken graag vrijblijvend een afspraak.

promotie Pulcinella
Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...

Horecava 2024

Horecava 2024

Horecava  In opdracht van bureau Brand Connection ging ambassadeursvrouw Tuukje Gibossie aan de slag op de Horecava in Amsterdam op de stand van Remia. Remia had bureau Brand Connection gevraagd om een act te bedenken waarbij een kunsthistorica de gasten op ludieke...