nhar

Veilig en toch Feest 

Sinterklaas heeft met plezier én succes live streams verzorgd voor bedrijven. In samenwerking met onze technische partner Par-AV  konden we streamen en zoomen en een veilig digitaal feest brengen bij de mensen thuis.

Via een Geheim E-mail adres van Sinterklaas konden kinderen al vooraf hun tekeningen en filmpjes insturen en tijdens de uitzending konden er via Whatsapp. vragen worden gesteld aan de Sint.

Door de uitstekende samenwerking met de technische partners en een veilige studio omgeving werd het digitale Sinterklaasbezoek een écht feest!

Ook een Youtube, Teams of Zoom meeting opluisteren met entertainment op maat?
Dat kunnen we ook voor u! Meer weten?
Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Stream Studio Ronde Venen

Beste Michel en Ruud,

Namens heel Van As Advocaten en A2 Legal heel veel dank voor het verzorgen van een onvergetelijke middag. Mijn collega’s en hun kinderen hebben genoten.
De enthousiaste reacties na de verschillende sessies stroomden binnen op onze kantoor App. Wat hebben jullie dit professioneel verzorgd, het was geweldig en nogmaals veel dank!

Veel groeten,

Jim en René Halfens

Managing Director, Legal Parrot en A2 Legal B.V.

Het was echt Super!!
Krijg allemaal hele leuke enthousiaste berichten smile

  • Top Sint!
  • Wat een gezellige Sint J Onthouden voor volgend jaar!
  • Goeie Sint zeg!
  • Ongelooflijk leuk!
  • Kids hebben genoten!
  • Het was een prachtig feest
  • Het was zo leuk georganiseerd, heel fijn om te zien dat het ook zo kan!
Hanneke Fray

Midoffice Medewerker, Blue Sky Group

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...

Horecava 2024

Horecava 2024

Horecava  In opdracht van bureau Brand Connection ging ambassadeursvrouw Tuukje Gibossie aan de slag op de Horecava in Amsterdam op de stand van Remia. Remia had bureau Brand Connection gevraagd om een act te bedenken waarbij een kunsthistorica de gasten op ludieke...