nhar
acteur in actie

Acteur op de dag voor de gastvrijheid.

De Dag van de Gastvrijheid (19-11-2015) is dé plek waar alle professionals op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg elkaar ontmoeten.
Voor opdrachtgever Pink Roccade Healthcare staat onze acteur op de stand om aandacht te vragen voor het product CuliCart Hospitality.

De gedachte achter CuliCart Hospitality van Pink Roccade is dat zorgorganisaties op gastvrije wijze maaltijden en services bieden aan zorgconsumenten. Patiënten en cliënten krijgen meer regie, meer invloed en eigen inbreng. Daarmee werken ze toe naar gezondheidswinst en meer kwaliteit van leven.

Onze acteur gaat gekleed in een opvallend roze badjas en benaderd pro actief de bezoekers van de Dag van de Gastvrijheid.
Ook entertainment inzetten met een doel? Bel ons voor meer informatie en mogelijkheden. Telefoon: 0297-521919.

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...