nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Acteur ingezet tijdens de Dag van de Gastvrijheid

acteur in actie

Acteur op de dag voor de gastvrijheid.

De Dag van de Gastvrijheid (19-11-2015) is dé plek waar alle professionals op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg elkaar ontmoeten.
Voor opdrachtgever Pink Roccade Healthcare staat onze acteur op de stand om aandacht te vragen voor het product CuliCart Hospitality.

De gedachte achter CuliCart Hospitality van Pink Roccade is dat zorgorganisaties op gastvrije wijze maaltijden en services bieden aan zorgconsumenten. Patiënten en cliënten krijgen meer regie, meer invloed en eigen inbreng. Daarmee werken ze toe naar gezondheidswinst en meer kwaliteit van leven.

Onze acteur gaat gekleed in een opvallend roze badjas en benaderd pro actief de bezoekers van de Dag van de Gastvrijheid.
Ook entertainment inzetten met een doel? Bel ons voor meer informatie en mogelijkheden. Telefoon: 0297-521919.

acteur in actie

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.