nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Acteurs met fotomarketing op ‘Bis Bald’ Boekenbal 2016

boekenbal2016_fotomarketingFotomarketing op het 65ste Boekenbal

Opdrachtgever Praaning en Roekens vroeg ons om fotomarketing in te zetten voor het 65ste editie van het Boekenbal in de Amsterdamse Stadsschouwburg.

De opdracht: Het thema van het Boekenbal was: ‘Was ich noch zu sagen hätte’ en een jaren ’70 sfeer. Er zou een podium en wand van lp-hoezen met Duitse sterren (uit heden en verleden) zijn waar ze ook een Heino-achtige ster wilden inzetten waarmee iedereen op de foto kon. De foto’s moesten direct meegegeven worden aan de auteurs en bezoekers van het feest en daarom kozen wij voor ‘instax’ foto’s. (Polaroids) Verder verzorgden wij de outfits in de typisch jaren 70 stijl van de acteurs en de complete foto marketing materialen.

 

 

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.