nhar

Actiemarketing – Marketingacties – Guerilla acties

Wij kunnen uw marketingactie ondersteunen met hele goede acteurs en actrices. Desgewenst kunnen we een campagne tot leven wekken op elke locatie die u maar wilt.
Onze acteurs en actrices zijn geen studenten en wij kennen hun specifieke kwaliteiten. Doordat ons team klein is kunnen we uitstekend schakelen en u voorzien van de juiste acteur op de juiste plaats. Wij hebben een uitstekend team waar het kleding en styling betreft om zodoende uw product te laten stralen.

Kortom heeft u een acteur, presentator, quizmaster, goochelaar nodig? Schroom niet en bel ons op 0297-521919 of stuur direct een Email.

Hieronder tref je een aantal voorbeelden.

captain_underpants

Voor de Fontein Tirion Uitgevers leverden en ontwierpen wij het kostuum en zorgden voor de acteur die Kapitein Onderbroek vertolkt.


AH_actiemarketing
Actiemarketing voor AH Jos van den Berg in Uithoorn.
In het kader van de winkel van het jaar 2013-2014 hingen wij de winkel vol met heliumbalonnen.
Twee acteurs nodigden de klant uit om letterlijk een kans te grijpen.


rookie_blue

Voor één van onze opdrachtgevers realiseerden wij twee Amerikaans Agenten die een nieuw programma moesten promoten voor HBO.


usg_2011
USG Capacity werft, selecteert en bemiddelt marketing en communicatieproffesionals voor banen en interim projecten. Op de Ichange en Marcom beurs heeft Nhar Entertainment in opdracht van Raul&Rigel diverse acties uitgevoerd. De acteurs en actrices werden speciaal voor deze gelegenheid op speciale en zeer opvallende wijze gegrimeerd.

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...