nhar

Actiemarketing – Marketingacties – Guerilla acties

Wij kunnen uw marketingactie ondersteunen met hele goede acteurs en actrices. Desgewenst kunnen we een campagne tot leven wekken op elke locatie die u maar wilt.
Onze acteurs en actrices zijn geen studenten en wij kennen hun specifieke kwaliteiten. Doordat ons team klein is kunnen we uitstekend schakelen en u voorzien van de juiste acteur op de juiste plaats. Wij hebben een uitstekend team waar het kleding en styling betreft om zodoende uw product te laten stralen.

Kortom heeft u een acteur, presentator, quizmaster, goochelaar nodig? Schroom niet en bel ons op 0297-521919 of stuur direct een Email.

Hieronder tref je een aantal voorbeelden.

captain_underpants

Voor de Fontein Tirion Uitgevers leverden en ontwierpen wij het kostuum en zorgden voor de acteur die Kapitein Onderbroek vertolkt.


AH_actiemarketing
Actiemarketing voor AH Jos van den Berg in Uithoorn.
In het kader van de winkel van het jaar 2013-2014 hingen wij de winkel vol met heliumbalonnen.
Twee acteurs nodigden de klant uit om letterlijk een kans te grijpen.


rookie_blue

Voor één van onze opdrachtgevers realiseerden wij twee Amerikaans Agenten die een nieuw programma moesten promoten voor HBO.


usg_2011
USG Capacity werft, selecteert en bemiddelt marketing en communicatieproffesionals voor banen en interim projecten. Op de Ichange en Marcom beurs heeft Nhar Entertainment in opdracht van Raul&Rigel diverse acties uitgevoerd. De acteurs en actrices werden speciaal voor deze gelegenheid op speciale en zeer opvallende wijze gegrimeerd.