nhar

Actrice op Bauma beurs Duitsland

kobelcoVoor opdrachtgever Purple Cow en Kobelco verzorgden wij een actrice op de grootste Bouwbeurs van Europa in München (Duitsland) de Bauma.

Actrice Marcelle stond van 8 tot 14 april 2015 op de 32e editie van deze beurs. Haar opdracht was om een interactief programma te presenteren op gezette tijden gedurende de gehele beurs. Marcelle presenteerde dagelijks afwisselend in de Engelse en Duitse taal. De opdrachtgevers hadden op diverse plaatsen digitale schermen staan waarmee Marcelle via de Ipad interactief kon inzoomen en demonstratie’s van de werking van de graafmachines.

Op deze manier werd de aandacht van de bezoekers vastgehouden en meegenomen langs de diverse opstelling van Kobelco.
Het interactieve programma zorgde voor de inhoudelijke verdieping rondom de machinerieën en Marcelle zorgde voor de vrolijke serieuze noot naar de bezoeker.

Ook een interactief programma en leuke presentatie nodig? Bel 0297-521919.

Kobelco
kobelco
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...