nhar

kobelcoVoor opdrachtgever Purple Cow en Kobelco verzorgden wij een actrice op de grootste Bouwbeurs van Europa in München (Duitsland) de Bauma.

Actrice Marcelle stond van 8 tot 14 april 2015 op de 32e editie van deze beurs. Haar opdracht was om een interactief programma te presenteren op gezette tijden gedurende de gehele beurs. Marcelle presenteerde dagelijks afwisselend in de Engelse en Duitse taal. De opdrachtgevers hadden op diverse plaatsen digitale schermen staan waarmee Marcelle via de Ipad interactief kon inzoomen en demonstratie’s van de werking van de graafmachines.

Op deze manier werd de aandacht van de bezoekers vastgehouden en meegenomen langs de diverse opstelling van Kobelco.
Het interactieve programma zorgde voor de inhoudelijke verdieping rondom de machinerieën en Marcelle zorgde voor de vrolijke serieuze noot naar de bezoeker.

Ook een interactief programma en leuke presentatie nodig? Bel 0297-521919.

Kobelco
Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...