nhar

Afscheid Burgemeester Geke Faber

Burgemeester proost

Geke Faber proost met de zaal met eigen BRGMSTR bier.

Geke Faber neemt afscheid van Zaanstad

‘Het was een voorrecht om negen jaar burgemeester van deze stad te zijn. Zaanstad en de Zaankanters hebben een grote plek in mijn hart veroverd en die plek zullen ze niet meer kwijtraken. Ik wens de stad en haar inwoners een stralende toekomst toe.’ Met die woorden sloot burgemeester Geke Faber donderdagavond haar toespraak af tijdens haar afscheid van de stad.

Ruim vijfhonderd actieve Zaankanters uit alle geledingen van de samenleving waren naar Taets op het Hembrugterrein gekomen om afscheid te nemen van de burgemeester Faber. Improvisatieacteurs verzorgde de ontvangst van alle gasten bij de voordeur met de portier en De Dames die iedereen een warm welkom heetten.

De presentatie van de avond werd verzorgd door één van de Dames: Reinildis DuivenééDeWitt.
Zij was deze avond de MC en zorgde voor de aan en afkondigingen en bewaakte het tijdschema in opdracht van de Gemeente Zaanstad.

Ook een afscheidsfeest laten begeleiden? Bel dan Improvisatieacteurs.nl op nummer: 0297-521919.

©Foto’s: Bart Homburg.

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...