nhar

Burgemeester proost

Geke Faber proost met de zaal met eigen BRGMSTR bier.

Geke Faber neemt afscheid van Zaanstad

‘Het was een voorrecht om negen jaar burgemeester van deze stad te zijn. Zaanstad en de Zaankanters hebben een grote plek in mijn hart veroverd en die plek zullen ze niet meer kwijtraken. Ik wens de stad en haar inwoners een stralende toekomst toe.’ Met die woorden sloot burgemeester Geke Faber donderdagavond haar toespraak af tijdens haar afscheid van de stad.

Ruim vijfhonderd actieve Zaankanters uit alle geledingen van de samenleving waren naar Taets op het Hembrugterrein gekomen om afscheid te nemen van de burgemeester Faber. Improvisatieacteurs verzorgde de ontvangst van alle gasten bij de voordeur met de portier en De Dames die iedereen een warm welkom heetten.

De presentatie van de avond werd verzorgd door één van de Dames: Reinildis DuivenééDeWitt.
Zij was deze avond de MC en zorgde voor de aan en afkondigingen en bewaakte het tijdschema in opdracht van de Gemeente Zaanstad.

Ook een afscheidsfeest laten begeleiden? Bel dan Improvisatieacteurs.nl op nummer: 0297-521919.

©Foto’s: Bart Homburg.

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...