nhar

André Kuipers en Astronaut op de NaAS stand 

 

Nieuwegein 29 oktober 2019. Technologie verandert in een razend tempo. Hoe gaan we hier mee om? En wat is de impact? Hoe zet jouw organisatie technologie waardevol in om het leven van mensen te verbeteren? Dit was het thema van de Axians klantendag 2019 in de Woonindustrie te Nieuwegein.

Zo’n 600 gasten bezochten deze klantendag en lieten zich deze dag informeren.

Onze Astronaut zorgde voor reuring bij de stand van NAAS* van Axians. (*=Network As A Service). Axians maakt al een tijd gebruik van onze astronauten voor de promotie van NAAS. En zo laten ze de astronaut regelmatig terug keren om het product NAAS te promoten.

Dit keer was ruimtevaarder André Kuipers aanwezig om te vertellen over zijn ruimtemissie en over wat zijn ambities waren om ruimtevaarder te worden.

Ook thematisch entertainment nodig op beurs, klantendag of congres? Bel ons nu! Telefoonnummer: 0297-521919

 

Astronaut op beurs

Super bedankt weer voor jullie astronaut. 

Marketing and Communications, Axians

Axians Astronaut in actie

Aanvraagformulier 2024

 

spamcontrole

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...