nhar

Gala van het Noorden ondersteund door artiesten Improvisatieacteurs.nl

help_direct©JosSchuurman2GRONINGEN 23-2-2015 Black tie, culinaire hoogstandjes en bekende Nederlandse artiesten. Stichting Help Direct organiseerde voor de vijfde keer het tweejaarlijkse benefietgala in Martiniplaza voor het bedrijfsleven van Noord Nederland. Improvisatieacteurs.nl zette haar acteurs, voor de vijfde maal op rij, belangeloos in op dit gala.

De stichting Help Direct zet zich in voor verschillende projecten om het onderwijs en schoon drinkwater te bevorderen in Sri Lanka en Zuid-Afrika. Help Direct probeert hulp te bieden zonder tussenkomst van andere partijen zodat het geld terecht komt waar het echt nodig is. Inmiddels heeft de stichting al 35 scholen in Sri Lanka en 3 scholen in Zuid-Afrika ondersteund.

Topavond
Iedere twee jaar organiseert de Groningse stichting het gala. “De stichting is Gronings en daarom willen we het graag in Groningen organiseren, in plaats van naar het westen te verplaatsen” aldus Langhout, voorzitter van stichting Help Direct. “Dit jaar is het feest bijzonder omdat het gala voor de vijfde keer georganiseerd wordt, een jubileum dus!”

Tafels
Gasten kunnen van tevoren een tafel kopen waarna zij de hele avond kunnen genieten van toonaangevende artiesten en een hoogstaand diner. De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan de projecten van de stichting.

Twintig BN-ers
De voorzitter benadrukt dat de lat hoog ligt wat betreft de organisatie. “Op de avond zullen zo’n twintig bekende Nederlanders komen optreden. Onder andere Mariska van Kolk, Jaques ‘Dancona, Arie Cupé, Lucie de Lange, Jaques Herb, De Dames, Herman van Veen, LA the Voices, Richard Groenedijk, Robert ten Brink, Stanley Burleson en nog vele anderen.

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...