nhar

help_direct©JosSchuurman2GRONINGEN 23-2-2015 Black tie, culinaire hoogstandjes en bekende Nederlandse artiesten. Stichting Help Direct organiseerde voor de vijfde keer het tweejaarlijkse benefietgala in Martiniplaza voor het bedrijfsleven van Noord Nederland. Improvisatieacteurs.nl zette haar acteurs, voor de vijfde maal op rij, belangeloos in op dit gala.

De stichting Help Direct zet zich in voor verschillende projecten om het onderwijs en schoon drinkwater te bevorderen in Sri Lanka en Zuid-Afrika. Help Direct probeert hulp te bieden zonder tussenkomst van andere partijen zodat het geld terecht komt waar het echt nodig is. Inmiddels heeft de stichting al 35 scholen in Sri Lanka en 3 scholen in Zuid-Afrika ondersteund.

Topavond
Iedere twee jaar organiseert de Groningse stichting het gala. “De stichting is Gronings en daarom willen we het graag in Groningen organiseren, in plaats van naar het westen te verplaatsen” aldus Langhout, voorzitter van stichting Help Direct. “Dit jaar is het feest bijzonder omdat het gala voor de vijfde keer georganiseerd wordt, een jubileum dus!”

Tafels
Gasten kunnen van tevoren een tafel kopen waarna zij de hele avond kunnen genieten van toonaangevende artiesten en een hoogstaand diner. De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan de projecten van de stichting.

Twintig BN-ers
De voorzitter benadrukt dat de lat hoog ligt wat betreft de organisatie. “Op de avond zullen zo’n twintig bekende Nederlanders komen optreden. Onder andere Mariska van Kolk, Jaques ‘Dancona, Arie Cupé, Lucie de Lange, Jaques Herb, De Dames, Herman van Veen, LA the Voices, Richard Groenedijk, Robert ten Brink, Stanley Burleson en nog vele anderen.

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...