nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Betoverende Florale Theatershow in Assen

theateraankondiging_floralshowWoensdag 28 oktober 2015 organiseerde de VBW regio Noord de florale theatershow “Betoverend” in de Nieuwe Kolk in Assen.

Organisatoren van de show Martin Groen en Hans Zijlstra verzamelden internationale en natoionale artiesten om het publiek een spectaculaire voorstelling te bezorgen. De vermaarde arrangeurs Neil Whittaker (UK) en Stijn Simaeys en Martin Groen zelf lieten een prachtige show zien.
En deze floristen zorgden voor een vakshow op het podium in de Nieuwe Kolk. De Dames verzorgden de ontvangst van de gasten in het theater en zorgden voor een gepaste komische noot in het geheel.

Meer weten of zelf ook De Dames inhuren? Bel 0297-521919.

Met dank aan: KTF fotografie, Franka Roenhorst, Petra Kroeze en Fleurmagazine.be

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.