nhar

theateraankondiging_floralshowWoensdag 28 oktober 2015 organiseerde de VBW regio Noord de florale theatershow “Betoverend” in de Nieuwe Kolk in Assen.

Organisatoren van de show Martin Groen en Hans Zijlstra verzamelden internationale en natoionale artiesten om het publiek een spectaculaire voorstelling te bezorgen. De vermaarde arrangeurs Neil Whittaker (UK) en Stijn Simaeys en Martin Groen zelf lieten een prachtige show zien.
En deze floristen zorgden voor een vakshow op het podium in de Nieuwe Kolk. De Dames verzorgden de ontvangst van de gasten in het theater en zorgden voor een gepaste komische noot in het geheel.

Meer weten of zelf ook De Dames inhuren? Bel 0297-521919.

Met dank aan: KTF fotografie, Franka Roenhorst, Petra Kroeze en Fleurmagazine.be

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...