nhar

Beurs voorbereiding-training-standbemanning

Hortifair 2009. Innovationaward + Hortifair onderzoek + sfeer + drukte.U gaat naar de beurs en hoe nu verder ?

Improvisatieacteurs.nl zorgt er samen met u voor dat uw beursdeelname opvalt.

Hoe valt u op?
Door samen met u te kijken wat u wilt bereiken! Wilt u alleen aandacht voor uw nieuwe product? Of wilt u juist bepaalde prospects op uw beursstand ontmoeten?
Op basis van uw informatie maken wij een pakkende boodschap en zorgen we dat uw stand opvalt. Samen met u zorgen we dat niemand, zomaar, om uw beursstand heen kan. Wij hebben een uitstekend team van acteurs en actrices die we hiervoor kunnen inzetten, maar ook goochelaars, entertainers en quizmasters. Bijna niets is onmogelijk!

En dan natuurlijk de stand bemanning zelf!
U investeert veel geld in een beursstand en uw sales/accountmanagers bemannen de stand! Maar weten zij wel de juiste snaar te raken bij de beursbezoeker of staan ze met hun armen over elkaar te wachten op wat er komen gaat? Goed getraind gaat uw team op pad na een training door onze ervaren acteurs en actrices. Vraag naar onze trainingen van uw beursbemanning.

Kosten training.
Eén dagdeel is voldoende. N.b.: Huurt u onze acteurs/acts in op de stand dan krijgt u een flinke korting.

Meer weten over trainingen voor uw beursbemanning?
Bel met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...