nhar

Hortifair 2009. Innovationaward + Hortifair onderzoek + sfeer + drukte.U gaat naar de beurs en hoe nu verder ?

Improvisatieacteurs.nl zorgt er samen met u voor dat uw beursdeelname opvalt.

Hoe valt u op?
Door samen met u te kijken wat u wilt bereiken! Wilt u alleen aandacht voor uw nieuwe product? Of wilt u juist bepaalde prospects op uw beursstand ontmoeten?
Op basis van uw informatie maken wij een pakkende boodschap en zorgen we dat uw stand opvalt. Samen met u zorgen we dat niemand, zomaar, om uw beursstand heen kan. Wij hebben een uitstekend team van acteurs en actrices die we hiervoor kunnen inzetten, maar ook goochelaars, entertainers en quizmasters. Bijna niets is onmogelijk!

En dan natuurlijk de stand bemanning zelf!
U investeert veel geld in een beursstand en uw sales/accountmanagers bemannen de stand! Maar weten zij wel de juiste snaar te raken bij de beursbezoeker of staan ze met hun armen over elkaar te wachten op wat er komen gaat? Goed getraind gaat uw team op pad na een training door onze ervaren acteurs en actrices. Vraag naar onze trainingen van uw beursbemanning.

Kosten training.
Eén dagdeel is voldoende. N.b.: Huurt u onze acteurs/acts in op de stand dan krijgt u een flinke korting.

Meer weten over trainingen voor uw beursbemanning?
Bel met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...