nhar

BidFood Wijntreinreis

Amsterdam : 26022024

Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes!

Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en acteur Michel Rahn vertolkte de rol van conducteur Jan Reels, voor deze gelegenheid gekleed in historisch gelijkend conducteurskostuum.

 

Maarliefst 240 klanten van BidFood stapten in de 6 rijtuigen lange trein die een rondje Nederland maakte. In elke wagon kwamen de bezoekers langs een ander land. Deze culinaire reis voerde onder andere langs Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal was  vooral bedoeld om de klaten van BidFood te informeren, inspireren maar vooral te amuseren langs alle opties die er zijn met het wijn assortiment van BidFood. 

 

Een bijpassend hapje van één van de culinair adviseurs uit Jordy’s Kitchenconcept kon natuurlijk niet ontbreken en hierbij kwam het assortiment van Bidfood goed van pas.

En een “klein” wijntje van ChouChou wijnen kon natuurlijk ook niet ontbreken! De conducteur zorgde voor een soepele doorstroming en entertainment bij de gasten die aan boord van de trein kwamen.

 

Meer weten of ook acteurs inzetten?
Bel dan nu Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Horecava 2024

Horecava 2024

Horecava  In opdracht van bureau Brand Connection ging ambassadeursvrouw Tuukje Gibossie aan de slag op de Horecava in Amsterdam op de stand van Remia. Remia had bureau Brand Connection gevraagd om een act te bedenken waarbij een kunsthistorica de gasten op ludieke...